Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24-خواص آب انار | خواص آب انار برای پوست | خواص آب انار برای قلب | خواص ضد سرطان آب انار | خواص آب انار برای بارداری | خواص آب انار برای فشار خون | خواص آب انار برای قند خون | خواص آب انار برای غضروف سازی | خواص آب انار برای کم خونی | خواص آب انار برای اسهال | مضرات آب انار

انار یک میوه فوق العاده بذری پوستی است که دارای رنگ قرمز درخشان است که اکنون توسط محققان علمی به عنوان یک میوه شگفت انگیز مورد استفاده قرار می گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انار نامی از کلمه فرانسوی "انار" یا سیب زمینی حاصل می شود. اعتقاد بر این است که آنها در ایران به سر می برند و در 1600 پیش از میلاد به مصر آورده شده اند، جایی که نه تنها به عنوان یک منبع غذایی مهم احترام گذاشته شده بلکه به طور گسترده ای برای ارزش دارویی آن نیز مورد استفاده قرار می گیرد. این در حوزۀ حراست حتی در طی آن زمان نیز به چشم می خورد، همانطور که در تصاویر نقاشی های مصری و مقبره ها مشهود است. انار با الهام از فراوانی دانه های تیزه جواهر در پوست قرمز روشن، انار به عنوان نماد باروری و رفاه در برخی از فرهنگ ها محسوب می شود.

انار خوشمزه و غنی از مواد مغذی برای محافظت از سلامت بدن، یک پانچ قدرتمند را می سازد. انار حاوی آنتی اکسیدان منحصر به فرد و قوی است که به نام پانیالالژین است که این آنتی اکسیدان فراوان در انار است که مسئول بیش از نیمی از فعالیت آنتی اکسیدانی آب انار است.
آب انار برای انطباق ظرفیت آنتی اکسیدان نسبت به آب انگور، آب زغال اخته، چای سبز مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است. نوشیدن آب انار به طور قابل توجهی باعث کاهش استرس اکسیداتیو (اثرات سمی رادیکال های آزاد) در انسان سالم می شود.تحقیقات نشان داد که ظرفیت آنتی اکسیدانی قوی انار، محافظت در برابر بیماری های قلبی، سرطان و اختلالات شناختی را فراهم می کند.
انار یکی از اولین میوه های کشت شده بود و در طول تاریخ در هنر، فرهنگ و دین، از داستان فصل ها در اساطیر یونانی به رومئو و ژولیت تا کتاب مقدس مشهور بوده است.
انار در پخت و پز خاورمیانه در همه جا حضور دارد و وضعیت فوق العاده غذایی آن، عطر و طعم منحصر به فرد و بافت آن را به طور فزاینده ای در ایالات متحده آمریکا محبوب شده است. انار حاوی صدها تن از ارل های کوچک و ترد است. هر اریل یک دانه در یک خمیر آبدار است، ترکیبی خوش طعم از طعم شیرین و ترش است.
 

ارزش غذایی انار: اسید ellagic فسفر آنتی اکسیدان پتاسیم پانولیکیک اسید آهن اسید چرب غیر اشباع امگا 5 اسید فولیک ویتامین A، C و E نیاسین کلسیم تیامین فولات ریبوفلاوین پیشنهاد می شود بخوانید: تاثیر انار بر سرماخوردگی / فواید انار که اعجاب انگیز است


 

خواص آب انار برای پوست خوب، مو و سلامتی:


آب انار همچنین برای گسترش فیبروبلاست ها که مسئول تولید کلاژن و الاستین هستند، باعث می شود که پوست را سخت تر کرده و مانع شکل گیری خطوط و چین و چروک ها شود. کلاژن و الاستین، قدرت و حمایت از پوست را فراهم می کنند . نوشیدن یک لیوان آب انار، روزانه یک رنگ پوستی منصفانه و درخشان را به شما می دهد.

شما همچنین می توانید از پنبه ای برای  مالیدن آب انار به صورت مستقیم بر روی صورت پس از تمیز کردن استفاده کنید.

 آب انار از سرطان پوست جلوگیری می کند:
آب انار حاوی آنتوسیانین ها و تانن های هیدرولیز شده است که دارای ویژگی های قوی ضد اکسید کننده و ضد تومور هستند. هنگامی که به طور مستقیم بر روی پوست استفاده می شود، اسید ellagic، یک آنتی اکسیدان پلی فنول که در انار یافت می شود، رشد سرطان پوست را مهار می کند.
آب انار مانع از ریزش مو:
نوشیدن آب انار به طور موثری فولیکول های مو را تقویت می کند که به نوبه خود باعث جلوگیری از ریزش مو می شود و در نتیجه مو به ظاهر سالم و ظریف می گردد


1. آب انار، سلامت قلب شما را بهبود می بخشد:
آب انار می تواند تأثیر زیادی بر روی سلامتی، به ویژه در سلامت قلب، داشته باشد، با حفظ انعطاف پذیری شریان ها و کاهش التهاب در رگ های خونی مفید است.موجب کاهش آترواسکلروز، که یکی از علل عمده بیماری های قلبی است می گردد. این باعث کاهش خطر انسداد در شریان ها می شود که می تواند باعث محدودیت جریان خون به قلب و مغز شود. به عبارت دیگر اثر ضد آترئونیک در قلب دارد. 

2. آب انار سطوح قند خون شما را حفظ می کند:
اگرچه آب انار حاوی فروکتوز است، اما سطح قند خون همانند دیگر آب میوه ها را افزایش نمی دهد. مطالعات نشان داده است که افزایش قند خون در بیماران دیابتی که روزانه 2 بار در هفته مصرف می کنندافزایش معنی داری مشاهده نشد.

3. آب انار فشار خون شما را حفظ می کند:
آب انار همچنین برای کاهش فشار خون بالا شناخته شده است. این آب باعث ضایعات و التهاب رگ های خونی در بیماران قلبی می شود. یک آسپرین طبیعی است که خون را از انعقاد و تشکیل لخته های خون نگه می دارد. حتی به عنوان یک نشت کننده خون عمل می کند که جریان خون را از طریق بدن آزاد می کند.

4. آب انار در طول حاملگی قبل از زایمان سودمند است:
آب انار برای زنان باردار بسیار مفید است. این یک منبع عالی از تعدادی از ویتامین ها و مواد معدنی شامل اسید فولیک است که یک عنصر حیاتی از یک رژیم غذایی قبل از زایمان است. املاح ضد التهابی آب انار سبب جریان خون سالم می شود که برای رشد کلی جنین ضروری است. محتوای پتاسیم در این آب نیز می تواند به جلوگیری از گرفتگی عضلات پا کمک کند که معمولا با بارداری مرتبط است. هنگامی که به طور منظم توسط مادران باردار مصرف می شود، شناخته شده است که خطر ابتلا به زایمان زودرس یا تولد نوزادان با وزن کم هنگام تولد را کاهش می دهد.

5. آب انار را در بازسازی غضروف کمک می کند:
آب انار به عنوان یک مهار کننده برای آنزیم هایی که مسئول آسیب رساندن به غضروف هستند عمل می کند. به همین دلیل است که به شدت توصیه می شود برای بیماران مبتلا به استئوآرتریت، یک بیماری مزمن مشخص شده توسط تجزیه غضروف مشترک است. مطالعات انجام شده، کاربرد این آب را برای کاهش وخامت غضروف ثابت کرده است. آب انار علائم آرتریت و التهاب استخوان را از بین می برد. مصرف منظم این آب ممکن است موجب مشکلات عصبی مانند بیماری آلزایمر شود. همچنین شناخته شده است که سنگ کلیه را از بین می برند و درمان اختلال نعوظ را در مردان درمان می کنند

6. آب انار جلوگیری از کم خونی:
کم خونی یک بیماری ناشی از کمبود گلبول قرمز در بدن است. از آنجایی که آب انار حاوی مقادیر زیادی آهن است، به کمبود گلبول قرمز در بدن کمک می کند. مخلوط کردن برخی از شکر های شیرین شده در آب انار و معرفی چند قطره در بینی می تواند یک راه سریع برای کنترل خونریزی بینی باشد. این آب یک درمان عالی برای چشم های قرمز و زخمی و کاهش ضربه های چشم است.

7. آب انار خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد:
آب انار رادیکال های آزاد را از بدن حذف می کند و مانع رشد و توسعه سرطان و سایر بیماری ها می شود. محتوای بالا آنتی اکسیدانها سلولهای سفید خون را تحریک می کند تا خنثی سازی سموم در بدن را در پی ایجاد یک سیستم ایمنی قوی و سالم داشته باشد. اعتقاد بر این است که انار سبب ایجاد آپوپتوز می شود، فرایندی که سلول ها خود را از بین می برند. مصرف روزانه یک لیوان آب انار می تواند رشد سلول های سرطانی را در سرطان پروستات کاهش دهد. علاوه بر این، به نظر می رسد که آروماتاز، آنزیمی است که آندروژن را به استروژن تبدیل می کند، هورمون ای که نقش مهمی در رشد سرطان پستان ایفا می کند.

8. آب انار به درمان اسهال و خلط دندان کمک می کند:
آب انار در درمان اسهال  و دیازنتری استفاده می شود، زیرا نقش مهمی در ترشح آنزیم ها دارد که به هضم مناسب کمک می کند. مخلوط کردن 1 قاشق چای خوری عسل در لیوان آب انار برای این درمن مفید است.

9. آب انار باعث افزایش ایمنی شما می شود:
آب انار دارای خواص ضد باکتری و ضد میکروبی قوی است که به مبارزه با ویروس ها و باکتری ها کمک می کند و سیستم ایمنی بدن ما را تقویت می کند . این آب به طور قابل توجهی باعث کاهش میکروب های موجود در دهان عموما مسئول حفره ها و عفونت های استاف می شود. خواص ضد میکروبی آن را مهار کننده انتقال HIV می کند. از میان تمام میوه ها، انار دارای بیشترین توانایی برای جلوگیری از انتقال HIV است.

مضرات آب انار


برخی اقدامات احتیاطی انجام می شود:
آب انار برای افراد مبتلا به آنفلوآنزا، سرفه و یبوست یا برای افرادی که دارای شرایط فلج مغزی هستند توصیه نمی شود.
آب انار دارای آنتی اکسیدان های معینی است که فشار خون را پایین می آورد. بنابراین، مصرف این آب در ترکیب با دارو تجویز شده برای کاهش فشار خون می تواند منجر به یک وضعیت خطرناک فشار خون پایین شود که به عنوان فشار خون شناخته می شود.
افراد مبتلا به آلرژی گیاهان خاص و آسم همیشه در معرض خطر ابتلا به واکنش آلرژیک به این میوه هستند. واکنشهای آلرژیک عمومی عبارتند از استفراغ، چشمهای قرمز، و مشکل تنفس ایجاد نماید.
همانند گریپ فروت، انار نیز در معرض برخی از داروها قرار دارد، به خصوص افرادی که سطح کلسترول را به عنوان استاتین کاهش می دهند. همچنین می تواند با داروهای ضد افسردگی، داروهای ضد ایدز و داروهای ضد درد مبارزه کند.

خواص ضد سرطان و ضد تومور آب انار

مطالعات متعددی در مورد ارزیابی اثر آب  انار و مشتقات آن وجود دارد که دارای فعالیت آنتی اکسیدانی زیادی هستند. آنها در سلولهای بیمار و مدلهای حیوانی دارای اثر مهار کننده رشد ، ضد تهاجم و pro-apoptotic هستند

هونگ و همکاران (2008) نشان دادند که آب و عصاره های انار رشد سلول را بسیار مهار می کنند ، آنها حتی از برخی از پلی فنل های جداگانه قوی تر هستند و با مواد شیمیایی  انار و عصاره های آن همکاری می کنند.

 عصاره انار که به عنوان پیش درمانی استفاده می شد ، بروز تومور در موش ها را از 100٪ به 30٪ کاهش داد و رشد تومور را از 9 به 14 هفته کند کرد . آلبرچ و همکاران (2004) اثرات روغن انار ، پلی فنول های موجود در پوست و غشاهای سفید و پلی فنول های موجود در آب تخمیر را بر روی سرطان پروستات بررسی کرد. همه این مواد فعال به طور جداگانه از تکثیر سلولهای سرطانی در شرایط آزمایشگاهی در سلولهای انسانی از نوع LNCaP ، PC-3 و DU 145 جلوگیری می کنند.اثر مهار تومور مشتقات انار در سرطان پروستات به وضوح نشان داده شد.

امیدواریم مطلب خواص آب انار برایتان مفید باشد.

پیشنهاد می شود بخوانید: خواص رب انار / خواص شگفت انگیز رب انار برای لاغری

منبع: ساعت24

کلیدواژه: سئوی سایت خواص آب انار آنتی اکسیدان عنوان یک آب انار فشار خون خواص ضد قند خون بر روی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۲۴۶۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خواص گیاه معجزه گر شنگ و روش مصرف آن

در ایران، گیاهی خودرو و بسیار مفید وجود دارد که هم اکنون در فصل رویش آن هستیم. این گیاه نه تنها در آشپزی کاربرد دارد بلکه به عنوان دارو نیز مصرف می‌شود.

«شنگ»، گیاهی خودرو و مفید از خانواده کاسنیان، از اردیبهشت تا تیر در مناطق کوهستانی ایلام ایران می‌روید. با فرا رسیدن بهار و پایان سرما، این گیاه خوراکی و دارویی سر از خاک بر می‌آورد.

به گزارش فرطب، شنگ که با نام‌های دیگری همچون آلاله شنگ، ریش بز خالدار، اشلنگ، یمنیه، قندرون، سنسفیل، تسلسفیل، اسپلنج، اسفلنج و یملیک شناخته می‌شود، به دلیل خواص بی‌شمارش، محبوبیت زیادی دارد. در ادامه این مقاله، به تفصیل به بررسی خواص و کاربردهای این گیاه پرداخته‌ایم.

خواص دارویی گیاه شنگ در طب سنتی

گیاه شنگ که در طب سنتی استفاده‌های فراوانی دارد، در درمان زخم‌های گوارشی و مشکلات ریوی مفید است. به دلیل داشتن خواص قابض، در درمان خونریزی‌های رحمی و دستگاه تنفسی و همچنین برخی انواع اسهال کاربرد دارد. پودر گل و ریشه شنگ برای تسریع در التیام زخم‌های چرکی و سوختگی‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد، و ریشه آن برای سم‌زدایی بدن به کار می‌رود.

مصرف شنگ: خواص و کاربردهای آشپزی و درمانی

شنگ را می‌توان به شکل جوشانده استفاده کرد یا از برگ‌های آن برای ساخت ضماد به منظور درمان زخم‌ها بهره برد. ریشه این گیاه که خواص اصلی آن را داراست، به صورت دم‌کرده مصرف می‌شود، گرچه طعم تلخ آن ممکن است کمی ناخوشایند باشد. پزشکان طب سنتی، ریشه و برگ‌های خشک شده‌ی شنگ را پودر کرده و برای استفاده‌های خارجی با دیگر ترکیبات گیاهی مخلوط می‌کنند.

غذاهای محلی ایران با استفاده از شنگ

آش شنگ به عنوان یک غذای سنتی ایرانی با سبزی کوهی شنگ تهیه می‌شود که شامل موادی چون نخود، لوبیا چیتی، عدس، نمک، فلفل، کشک، پیاز داغ، نعنا داغ و سیر است و طعمی عالی دارد. شنگ همچنین به عنوان چاشنی در سالادها و سایر غذاها استفاده می‌شود. شنگ‌پلو، که با تفت دادن شنگ خردشده با پیاز و گوشت قیمه و ادویه تهیه می‌شود، پس از آبکشی با برنج مخلوط و دم کشیده می‌شود، نمونه‌ای دیگر از غذای محلی پرطرفدار است.

جمع بندی

گیاه شنگ، با خواص دارویی و غذایی فراوان، یکی از گیاهان خودروی محبوب در طب سنتی ایران است. این گیاه در درمان زخم‌ها، مشکلات گوارشی و ریوی به کار می‌رود و همچنین به عنوان یک ماده غذایی مغذی در آشپزی سنتی ایران، به خصوص در تهیه آش و شنگ‌پلو، استفاده می‌شود. افزایش آگاهی نسبت به فواید این گیاه می‌تواند به بهبود سلامت عمومی کمک کند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • خواص درمانی آب سیب زمینی
  • افزودنی های بتن
  • معجزه آب سیب زمینی ؛ فواید و خواص آب سیب زمینی را بشناسید
  • خواص گیاه معجزه گر شنگ و روش مصرف آن
  • (اینفوگرافیک) خواص بی‌نظیر انجیر برای سلامتی
  • خواص توت خشک در کاهش فشارخون و بهبود عملکرد کلیه‌ها
  • گنجینه ای از ویتامین ها و مواد معدنی
  • آموزش روز چهارم، پخت مرغ با سبزی معطر
  • خواص شگفت‌انگیز این میوه برای سلامت قلب
  • عزای امام صادق در انار برپا شد